Benefiet dinershow t.b.v. onderzoek naar de ziekte van Hurler een groot succes!

08-03-2024 - Op dinsdag 5 maart jl. organiseerde docenten en leerlingen van de Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff een benefietavond voor leerling Coen die lijdt aan de ziekte van Hurler. Het was een bijzondere avond met een lach en een traan én met een geweldig resultaat: er werd maar liefst € 6.500 bijeengebracht! Aan ons is gevraagd deze bijdrage bij het juiste project terecht te laten komen. Uiteraard werken wij daar met veel plezier aan mee. De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar het lopende onderzoek naar de ziekte van Hurler in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Een avond met een lach en een traan

Deze bijzondere avond in de school in Amsterdam-Zuid was een groot succes. Marcel de Haan, docent aan de Hubertus & Berkhoff en initiator van deze avond zegt hierover:
“Het was een avond met een lach en een traan. Het was fantastisch om Coen op het podium te zien shinen. Coen heeft me enthousiast geholpen met de veiling (o.a. twee VIP-kaarten van een show van Hans Klok in Carré, waar grof op geboden werd) en zijn moeder heeft een emotionele speech gehouden. En wat hebben onze leerlingen het goed gedaan. Ze hebben toch maar mooi een diner voor 110 personen bereid en de klasgenootjes van Coen hebben het diner geserveerd. Hierbij bedanken we alle gulle gevers en natuurlijk de artiesten, Denny Braaf, Emile Baars en Michel Moinat, die belangeloos een feest van deze avond hebben gemaakt. Een avond die Coen nooit zal vergeten en waar wij met trots op terug kunnen kijken, want het is geweldig dat we € 6.500 hebben opgehaald voor de For Wis(h)dom Foundation. We hopen dat Coen spoedig zal herstellen en volgend schooljaar zijn eindexamen bij ons op school kan gaan afronden!”